Lock Keys Applet

Tijdens het verkennen van Ubuntu Eee op de Asus Eee 4G PC kwam ik een applet tegen die ik op mijn desktop ook goed kan gebruiken. Mijn toetsenbord is namelijk niet voorzien van lampjes die laten zien of mijn Caps Lock, Num Lock of Scroll Lock toetsen zijn geactiveerd. En dat is soms knap lastig. Met de Gnome Lock Keys applet is dat probleem snel en simpel opgelost.

Je installeert lock-keys-applet en plaatst daarna deze applet op de gebruikelijke wijze op je paneel. (met rechtermuisknop klikken op paneel en kiezen voor Toevoegen…)

De applet in volle glorie aan het werk
De applet in volle glorie aan het werk

De keuze mogelijkheden zijn helder, het programma vraagt bijna geen geheugen en het werkt helemaal zoals je zou verwachten. Deze applet heeft bij Digiplace een vaste plek verdiend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top