Digiplace: 6 jaar!

Digiplace is vandaag jarig. Zes jaar geleden was de 1e blogpost een verhandeling over het downloaden en installeren van Red Hat 9.0. Er is veel gebeurd in die zes voorbijgevlogen jaren. Red Hat, Fedora, Mandrake, Mandriva, Ubuntu en van alles en nog wat ertussen en doorheen. En inclusief twee migraties. Blogger is overgegaan naar Pivot en die is uiteindelijk vervangen door WordPress.

In die jaren zijn er door zo’n 350.000 bezoekers circa 550.000 pagina’s bezocht. En dat zijn ‘echte’ bezoekers waarvan zo’n 60.000 als terugkerende lezers zijn geregistreerd.

Inmiddels is er naast Digiplace ook het project Linuxweblogs van start gegaan. Een heel ander soort project maar met het zelfde doel: Meer bekendheid geven aan het gebruik van Linux.

Schrijf je zelf ook over het gebruik van Linux? Krijg dan meer bezoek en aandacht door je aan te melden op Linuxweblogs. Voor je het weet vier je ook een weblog verjaardag.

6 gedachten over “Digiplace: 6 jaar!”

  1. Gefeliciteerd met je zesde verjaardag, dat er op z’n minst nog zes jaar bij mogen komen.

  2. Van harte!!! Moet eerlijk bekennen dat ik Digiplace nog geen 6 jaar volg, maar evenzogoed.
    Op de volgende 6!

  3. Gefeliciteerd!
    Ook toevallig dat het eerste artikel over Red Hat 9.0 gaat. Daarmee ben ik namenlijk mijn Linux avontuur begonnen!

  4. Ook Digiplace hartelijk gefeliciteerd natuurlijk! Wat een eeuwigheid zeg, zes jaar… Dan was ik dertien toen je begon 😛

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven