Nieuwe vormgeving voor Digiplace

Vandaag is er een nieuwe vormgeving voor Digiplace in gebruik genomen. De gebruikte template is zowel  responsive als minimalistisch. Daardoor is Digiplace ook prima te lezen vanaf je smartphone of tablet. Probeer het maar eens.

Er zijn nog wel wat werkzaamheden te verrichten. Er moet een nieuw logo komen, een nieuwe header is gewenst en een mooie favicon hoort er natuurlijk ook nog bij. Maar dat gaat allemaal de komende dagen wel gemaakt en geplaatst worden. En ja..er staan nu ook advertenties.  Maar ze laten zien waar jij in bent geïnteresseerd en het zorgt er hopelijk voor dat ik wat kosten kan afdekken tbv deze website.Logo Digiplace

2 gedachten over “Nieuwe vormgeving voor Digiplace”

  1. Dat ziet er geweldig mooi uit! Een nog groter genot om je artikelen te blijven lezen. Kan/wil je nog iets vertellen over hoe je dit hebt ontworpen/gebouwd? Veel succes!

  2. Hallo HenkJan, dank je wel voor je reactie. Digiplace draait onder WordPress. Ik heb daar een zgn. template voor aangekocht die de vormgeving verzorgt. Eigenlijk misbruik ik die vormgeving omdat specifieke mogelijkheden nog onbenut zijn gebleven. Daar ga ik echter de komende dagen nog aan werken. Dan wordt Digiplace meer een online magazine en wordt de website (hopelijk) nog aantrekkelijker op te bekijken.

    Maar het draait uiteindelijk om de inhoud. De laatste tijd heb ik Digiplace een beetje verwaarloosd. De frequentie van publicaties liep hard terug. Ik ben echter voornemens om dat binnenkort om te draaien. Ik zal niet alleen artikelen schrijven die voortkomen uit eigen ervaringen. Ik zal ook proberen nieuws items op te pikken uit andere bronnen en ze hier publiceren.

Reacties zijn gesloten.