Een Android desktop op je computer met Airdroid

Als je een Android toestel bezit dan is het wel eens handig om snel toegang te verkrijgen tot haar bestanden. Dat kan op heel veel manieren geregeld worden. Bluetooth, via je netwerk, USB maar veruit de leukste manier is toch wel het gebruik van Airdroid.

Op zich is de techniek niets bijzonders. Je start het programma op. Je krijgt dan een venster met daarin de benodigde url van je telefoon. Even overnemen in je browser op je computer en je bent klaar.  Je krijgt dan echt een prachtige desktop in je browser. Met daarin weer tal van tools. Zelfs het versturen van sms berichten is standaard aanwezig. Hieronder een screenshot zoals gemaakt met mijn telefoon. Warm aanbevolen.

1 gedachte over “Een Android desktop op je computer met Airdroid”

  1. Arie de Jonge

    Zeker een leuk programma, heb het net geïnstallerd.

    Eerlijk gezegd hoopte ik dat je ook je Android apps kon draaien in de browser, dat kan niet, of ik heb nog nuiet gevonden hoe

    Wat dan wel weer heel erg leuk is, is dat je je geïnstalleerde apps naar je computer kan downloaden. Dat zou best wel eens handig kunnen zijn bij een goedkope tablet die niet over de Google playstore beschikt.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven